Nieuwsbrief
 

Ondernemerspaar gezocht, unieke kans voor gemotiveerd stel!

Ref : 2014101

Omschrijving :

Ondernemerspaar gezocht, unieke kans voor gemotiveerd stel!


Vraagprijs : Neem contact op
Huurprijs : Neem contact op
Onroerende zaak : n.v.t.
Ref : 2014101

Cafe-Reastuarnt met zalenexploitatie zoekt ondernemerspaar

Unieke kans om je eigen horecabedrijf te starten en iets moois op te bouwen zonder dat de bank daarbij nodig is.

In Overijssel gelegen prachtig horecabedrijf is op zoek naar opvolging. De huidige exploitanten zijn voornemens te stoppen en de eigenaar is op zoek naar een ondernemend en gemotiveerd horeca paar.

Het bedrijf bestaat uit een cafe-restaurant met ruim 100 zitplaatsen, een terras met 60 zitplaatsen en vier zalen met een totale capaciteit van circa 350 personen en beschikt over een ruime inpandige woning met dakterras.

Het bedrijf heeft een rijke historie die teruggaat tot in de middeleeuwen en is mooi landelijk gelegen tussen drie steden in. Het kent een grote naamsbekendheid in de wijde regio en biedt volop kansen voor ondernemende en hardwerkende mensen.

De eigenaar biedt aan de juiste kandidaten de mogelijkheid om het bedrijf te kopen en daar een passende financiering voor te verstrekken. In deze tijd waarin banken zeer terughoudend zijn met financiering betreffende de horeca biedt dit een unieke kans om iets moois op te bouwen. Dit houdt in dat de eigenaar meer waarde hecht aan talent, motivatie en instelling dan aan eigen vermogen of ervaring. De eigenaar is eventueel bereidt om de juiste kandidaten te begeleiden of te adviseren gedurende de eerste periode. Koop van het onroerend goed is natuurlijk mogelijk maar eerst huren met een optie tot koop behoort ook tot de mogelijkheden waarbij de eigenaar wederom een deel van de financiering op zich wilt nemen.

Wij zijn op zoek naar een ondernemend koppel waarvan er één de keuken beheerst en de ander met zijn/haar persoonlijkheid de juiste sfeer weet te creëren voor de gasten.

Zijn jullie toe aan de volgende stap in je carrière en wil je meer informatie stuur dan je cv naar info@ruthon.nl of bel met de heer Thonhauser; 0612154548

 

 

 

 

 

 
Ruthon Vastgoed B.V.
Emmalaan 25
1075 AT Amsterdam

Tel: 020 5700170
Fax: 020 5700155
Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]