Nieuwsbrief
 

VERKOCHT-broodjeszaak/lunchroom in Zoetermeer

ZOETERMEER
Ref : RT3503

Omschrijving :

VERKOCHT-broodjeszaak/lunchroom in Zoetermeer
ZOETERMEER
Grootte : 52 m²
Vraagprijs : € 39 000
Huurprijs : € 12 045
Onroerende zaak : n.v.t.
Ref : RT3503

Unieke ondernemerskans:

VERKOCHT-Deze mooie lunchroom/broodjeszaak bevindt zich op een goede locatie in een druk bezocht winkelcentrum in Zoetermeer en bevat 20 zitplaatsen. Recent is deze locatie verbouwd en voorzien van professionele apparatuur en nieuw inventaris. Het bedrijf is sleutelklaar.

De huidige eigenaar hanteert momenteel wegens dubbele werkzaamheden wisselende openingstijden, hierdoor worden niet alle kansen benut. Er is een potentiële omzet van € 150.000,- aanwezig. Voor de juiste ondernemer(s) liggen hier grote kansen. Ideale zaak voor ondernemersparen of ondernemers die graag een tweede zaak willen hebben.

Het winkelcentrum biedt een ruime hoeveelheid aan gratis parkeerruimte en biedt een grote diversiteit aan producten en diensten. Er is een actieve winkeliersvereniging die veel evenementen organiseert in en om het winkelcentrum, waardoor het winkelcentrum inmiddels in heel Zoetermeer naam heeft gemaakt en bekendheid verworven tot ver in de regio. Iedere eerste zondag van de maand is er koopzondag.

Voor de juiste kandidaat is de huidige eigenaar bereid om een deel van de financiering op zich te nemen.

 

 
Ruthon Vastgoed B.V.
Emmalaan 25
1075 AT Amsterdam

Tel: 020 5700170
Fax: 020 5700155
Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]