Nieuwsbrief
 

VERKOCHT-Multifunctioneel horecapand op top lokatie te Harderwijk

Ref : RT3498

Omschrijving :

VERKOCHT-Multifunctioneel horecapand op top lokatie te Harderwijk

Grootte : 400 m²
Vraagprijs : Neem contact op
Huurprijs : € 80 000
Onroerende zaak : n.v.t.
Ref : RT3498

VERKOCHT/VERHUURD Zeer aantrekkelijke overname voorwaarden!

Op top lokatie gelegen multifunktioneel horecapand met een verkoop oppervlakte van 150 vierkante meter op de begane grond en 150 vierkante meter op de eerste verdieping. Het restaurant beschikt over een ruime produktiekeuken van 100 vierkante meter. Aan de boulevardzijde is er tevens een groot terras aanwezig.

De boulevard in Harderwijk is onderdeel van het plan “Waterfront” dat de komende jaren gerealiseerd gaat worden. Het betreft hier een uitbreidings- en vernieuwingsplan dat het hele havengebied en de daarbij behorende Strandboulevard compleet zal vernieuwen. Op dit moment is het restaurant al gelegen op een top lokatie tegenover het Dolfinarium maar na realisatie zal dit door de aangelegde looproutes nog beter zijn.

Wij zien in deze lokatie diverse mogelijkheden wat betreft de exploitatie. Er zijn goede mogelijkheden voor de vestiging van een fastfood formule zoals bijvoorbeeld McDonalds, een restaurant formule als Humphreys of een eetcafe formule als De Vier Jaargetijden. In de direkt aangrenzende panden zijn op dit moment een Chinees restaurant en een pannenkoeken restaurant gevestigd.

Voor de juiste kandidaat zijn er zeer aantrekkelijke overname voorwaarden te bespreken.

 

 
Ruthon Vastgoed B.V.
Emmalaan 25
1075 AT Amsterdam

Tel: 020 5700170
Fax: 020 5700155
Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]